Högt ställda krav – leverans över förväntan

Redan vid vårt första möte med Nolte Kök insåg vi att vår nya kund hade höga krav och stora ambitioner med sin framtida webbplats. Detta är något som passar oss bra och arbetet med att ta fram koncept och prototypskisser började direkt.

Redan vid vårt första möte med Nolte Kök insåg vi att vår nya kund hade höga krav och stora ambitioner med sin framtida webbplats. Detta är något som passar oss bra och arbetet med att ta fram koncept och prototypskisser började direkt. Efter ett par möten och diskussioner där Nolte varit mycket delaktiga var vi sent i höstas framme vid målet. Det framtagna konceptet med tillhörande formgivning föll dem i smaken och vi började producera den nya webbplatsen.

På den nya webbplatsen ligger fokus på enkelhet, inspiration och många bilder. En finess med de stora bilderna på startsidan är att de är responsiva, vilket innebär att de anpassas efter din skärms upplösning. Oavsett om du surfar med exempelvis en MacBook Pro med Retina-skärm eller med en liten mobiltelefon anpassas bilderna efter din upplösning.

bloggpost

Inspirerande startsida på nya webbplatsen.

Ta en titt på alla snygga bilder och låt dig inspireras på webbplatsen eller läs mer under Referenser på vår webbplats. Kanske hittar du ett kök som passar dig?

Den här bloggposten innehåller följande
SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vår stabila och välutvecklade CMS-plattform. SiteFactory CMS såg dagens ljus redan 2003. På den tiden var publiceringsverktyg som fenomen i sin linda.

Picture of Robin Holmquist
Robust, effektivt och noggrant är nyckelord som kännetecknar Robins programmering. Över 1 000 genomförda projekt sedan år 2000 bidrar givetvis till stor erfarenhet och kunskap. Robin är utvecklingsansvarig på Mindbite och ansvarar dessutom för Mindbite Cloud.