Avancerad enkel offertmodul till RM Snickerier

I början av januari lanserade vi en ordentligt uppdaterad offertmodul till RM Snickerier AB. Modulen innebär kortfattat att nya intressenter och befintliga kunder enkelt kan ställa en korrekt förfrågan utan att veta speciellt mycket om fönster. Det räcker egentligen med att de har en idé och vision om hur deras hus ska se ut efter att ha köpt nya allmogefönster från RM Snickerier.

blogg_rm_mindbite_1

I början av januari lanserade vi en ordentligt uppdaterad offertmodul till RM Snickerier AB. Modulen innebär kortfattat att nya intressenter och befintliga kunder enkelt kan ställa en korrekt förfrågan utan att veta speciellt mycket om fönster. Det räcker egentligen med att de har en idé och vision om hur deras hus ska se ut efter att ha köpt nya allmogefönster från RM Snickerier.

Den första versionen av offertmodulen togs fram sommaren 2009 och har uppdaterats med nya funktioner löpande. Under hösten 2012 började vi diskutera och fundera på hur vi skulle kunna bygga om den för att göra den ännu bättre, förbättra användarvänligheten ytterligare samt att skapa korrekta underlag. Allt så att RM Snickerier ska kunna återkomma med en komplett offert på kortast möjliga tid.

Om du funderar på att köpa fönster ska du ta en titt på www.rm.se och framförallt prova deras smidiga offertmodul. Läs gärna också vad Mikael på RM Snickerier skriver om det själv på deras blogg.

Den här bloggposten innehåller följande
SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vår stabila och välutvecklade CMS-plattform. SiteFactory CMS såg dagens ljus redan 2003. På den tiden var publiceringsverktyg som fenomen i sin linda.

Systemutveckling

Systemutvecklingen har alltid varit ett stort område hos oss. Utifrån kundens behov anpassar vi vilken plattform som gör jobbet bäst i respektive projekt.
Läs mer om systemutveckling här

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.