Efter tre månader är den nya webbplatsen betald

Den som tror att en entreprenadfirma där huvudsysslan är att köra grävmaskin inte kan tjäna pengar på en webbplats - den har fel.

Den som tror att en entreprenadfirma där huvudsysslan är att köra grävmaskin inte kan tjäna pengar på en webbplats – den har fel.

När Christer Gustavssons Entreprenad i Hultsfred skulle investera i en ny webbplats etablerade man ett helt nytt tänk i företaget. Nämligen att webbplatsen skulle vara stället där man visade upp vad man gjort tidigare, vilka maskiner och tjänster man erbjuder samt möjligheten att både köpa material och hyra maskiner.

Med dessa tankar som grund bollade vi sedan tillsammans med kunden tankar och idéer hur lösningen skulle se ut. Resultatet är en stilren webbplats med funktioner där man enkelt visar upp sina tidigare projekt samtidigt som kunden enkelt fyller i ett beställningsformulär för att hyra eller beställa de produkter man önskar direkt online.

"Det är väldigt smidigt för mig att kunna hänvisa kunden till webbplatsen, där kan man i lugn och ro bestämma vad man vill ha och enkelt fylla i ett beställningsformulär. Varpå jag får ett mail och kan köra ut de beställda varorna. Det är en win win-situation, säger Christoffer Gustavsson som är en av delägarna i företaget."

CG-Entreprenad

Startsidan på nya webbplatsen

När företaget lite drygt tre månader efter lanseringen av webbplatsen summerar resultatet kan man konstatera att det slagit minst sagt väl ut. Den investerade pengen är redan återbetald och responsen från kunderna har varit mycket positiv!

Även om du inte är i behov av entreprenadtjänster borde du titta in på den nya webbplatsen, du hittar den här.

Eller om du vill veta mer om projektet hittar du det under referenser.

Den här bloggposten innehåller följande
SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vår stabila och välutvecklade CMS-plattform. SiteFactory CMS såg dagens ljus redan 2003. På den tiden var publiceringsverktyg som fenomen i sin linda.

Robin Månsson
Robust, effektivt och noggrant är nyckelord som kännetecknar Robins programmering. Över 1 000 genomförda projekt sedan år 2000 bidrar givetvis till stor erfarenhet och kunskap. Robin är utvecklingsansvarig på Mindbite och ansvarar dessutom för Mindbite Cloud.