Ny webbplats till Bromma MC

Tidigare i veckan skrev vi om att Vimmerby GK precis lanserat en ny webbplats lagom till golfsäsongen, idag tar vi upp tråden och presenterar ytterligare en vältajmad lansering - Bromma MC.

Tidigare i veckan skrev vi om att Vimmerby GK precis lanserat en ny webbplats lagom till golfsäsongen, idag tar vi upp tråden och presenterar ytterligare en vältajmad lansering – Bromma MC.

På Bromma MC utför man service och reparationer på en mängd olika mc-märken, här hittar du bland annat Yamaha, Honda och Kawazaki. På den nya webbplatsen paketerar man sina tjänster på ett snyggt sätt och besökaren hittar enkelt både kontaktuppgifter och vägbeskrivning till verkstaden.

brommamc

Naturligtvis är den nya webbplatsen byggd med SiteFactory CMS som grund vilket gör det möjligt för Bromma MC att vidareutveckla webbplatsen om man i framtiden har andra behov. Då adderar vi smidigt kundspecifika moduler eller andra funktioner man behöver.

Oavsett ditt innehav av en MC eller ditt behov av service och reparation tycker vi att den nya webbplatsen är värd ett besök, du hittar den här! http://www.brommamc.se/hem/

Den här bloggposten innehåller följande
SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vår stabila och välutvecklade CMS-plattform. SiteFactory CMS såg dagens ljus redan 2003. På den tiden var publiceringsverktyg som fenomen i sin linda.

Robin Månsson
Robust, effektivt och noggrant är nyckelord som kännetecknar Robins programmering. Över 1 000 genomförda projekt sedan år 2000 bidrar givetvis till stor erfarenhet och kunskap. Robin är utvecklingsansvarig på Mindbite och ansvarar dessutom för Mindbite Cloud.