Den nya designen ger webbplatsen ett helt nytt intryck

I lite mer än tre år har Speed Services varit kund till oss. Företaget, med kontor i Stockholm, erbjuder främst förvaringsboxar och fotoautomater som står utplacerade i köpcentrum eller på buss- och tågstationer.

I lite mer än tre år har Speed Services varit kund till oss. Företaget, med kontor i Stockholm, erbjuder främst förvaringsboxar och fotoautomater som står utplacerade i köpcentrum eller på buss- och tågstationer.

speed

Vy från startsidan på olika enheter.

Tidigt i våras kände företaget att man ville ta ett nytt grepp kring design och flöde och bad oss därför titta på en ny lösning. Rent funktionellt fanns de beståndsdelar man behövde så det vi har gjort är i stort sett att vi tonat ned den tidigare ganska klara röda färgen och stuvat om bland befintliga beståndsdelar.

Omplaceringen har gjorts efter att vi tillsammans med Speed Services har analyserat besökaren och dess beteende på webbplatsen. Här kunde vi tydligt se att många surfar via mobila enheter och de överlägset mest besökta sidorna var de sidor där man söker efter närmsta fotoautomat eller förvaringsbox.

Med detta som grund har vi sedan tagit fram en ny design för webbplatsen där kampanjytan på startsidan är av betydande roll. Här kan företaget enkelt ladda upp nyheter eller kampanjer man vill förmedla. Webbplatsen har naturligtvis också byggts mobilanpassad för att möta den stora mängd mobila surfare.

Och eftersom vi tydligt såg att den mobila surfaren ofta letade efter förvaringsbox eller fotoautomat är detta något man hittar överst på startsidan på mobila enheter. Vi har också adderat möjligheten att söka förvaringsboxar eller fotoautomater "nära mig" vilket görs med hjälp av GPS:en i mobila enheter.

Tidigare i veckan lanserades den nya designen på den svenska sidan, resterande språk är att vänta inom kort, håll utkik!

Besök Speed Services nya sida och testa att surfa in via både desktop och mobil så får du se hur bra en mobilanpassad webbplats är!

Den här bloggposten innehåller följande
SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vår stabila och välutvecklade CMS-plattform. SiteFactory CMS såg dagens ljus redan 2003. På den tiden var publiceringsverktyg som fenomen i sin linda.

Picture of Robin Holmquist
Robust, effektivt och noggrant är nyckelord som kännetecknar Robins programmering. Över 1 000 genomförda projekt sedan år 2000 bidrar givetvis till stor erfarenhet och kunskap. Robin är utvecklingsansvarig på Mindbite och ansvarar dessutom för Mindbite Cloud.