jobbaihultsfred.se

WordPress-lanseringarna duggar tätt just nu och senaste i raden är www.jobbaihultsfred.se – en plats där Hultsfreds kommun marknadsför sina olika jobb de erbjuder men även visar upp stolta medarbetare som redan jobbar i organisationen.

Hultsfreds kommun tänker inte som alla andra och går ofta sin egen väg. Det här projektet är ytterligare ett exempel på hur man framgångsrikt visar på den bredd och kunskap man kan erbjuda som arbetsgivare – och alltid med glimten i ögat.

Det har varit ett enormt roligt projekt jobba med och vi är otroligt stolta och nöjda över att få leverera till en av våra närmaste kommuner.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.