Vårt största projekt hittills

I början av april tog vi oss an det absolut största enskilda projektet i vår historia hittills. En helt ny digital plattform för medlemsorganisationen Brasvärmegruppen och alla deras medlemmar.

Projektet är ett samarbete mellan oss och Öst Media AB. Öst Media har stått för koordinering och merparten av projektledningen medan vi ansvarat för all teknik.

Projektet är uppdelat i två delar. Dels har vi 21 stycken publika WordPress-webbplatser som utöver själva grundplattformen innehåller en hel del egenutvecklade funktioner och WooCommerce för att visa alla produkter.

Sedan har vi ett stort backofficesystem som hanterar alla produkter, lokala inställningar, bokningsförfrågningar och andra inställningar som passar bra att göra i en central lösning. Backofficesystemet bygger på vår open source-plattform Mox.

Först ut att lanseras nu i dagarna var själva huvudwebbplatsen – www.brasvarmegruppen.se. Den kommer att följas åt av minst en webbplats varannan vecka nu fram till och med februari/mars 2020. Så det blir en hel del lanseringar närmaste tiden.

Alla publika webbplatser och Mox-systemet hostas tryggt och säkert i Mindbite Cloud.

Den här bloggposten innehåller följande
Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.