Grönt är skönt

Vi har precis lanserat en helt ny blogg till vår kund Veg Tech. De driver sedan ett par år tillbaka bloggen www.gronarestader.se där de tipsar om olika typer av gröna lösningar både till företag och det offentliga.

I det här projektet har vi bytt ut deras befintliga plattform som baserades på SiteFactory CMS och ersatt med en WordPress. Till det har vi skapat ett passande tema och flöde.

Efter uppdateringen är bloggen mer tilltalande, har större bilder och påminner mer om ett magasin med olika etage för olika ämnesområden.

Ytterligare ett kul WordPress-projekt lanserat med andra ord.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Picture of Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.