Dryckestips i nytt format

Sommelier Eva Nina har varit kund hos oss sedan 2008. Nu i år var det dags att se över både teknisk plattform och den grafiska utformningen. Valet föll på WordPress och designen uppdaterades med hänsyn till framförallt den mobila besökaren.

Företagets ledord är mat och vin i harmoni – något som den nya webbplatsen på www.evanina.se verkligen återspeglar.

Ett återkommande inslag är dryckestipsen som publiceras en gång i månaden. Där utnyttjas WordPress bloggmotor tillsammans med integration mot Mailchimp för att hantera prenumeranter, publicera och distribuera dryckestipsen till hundratalet följare.

Den här bloggposten innehåller följande
WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Picture of Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.