När man växer ur sin lösning

I början av 2019 gjorde vi en enkel html-sida till nystartade juristfirman KomPactum. Med en flygande start i verksamheten och ökat behov av flexibilitet växte man ur den statiska webbplatsen och nu har vi lanserat en uppdaterad version som bygger på WordPress.

Huvudfokus för webbplatsen är att berätta om företaget men också att skapa ett smidigt och tillgängligt anmälningssystem för deras olika utbildningar, något vi såklart har löst.

Den här bloggposten innehåller följande
WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.