Suzuki kodjakten

Lagom till starten av årets skidsäsong i Stöten har vi lanserat en webbapp till Suzuki kodjakten. Kodjakten är en tävling där man som skidåkare kan tävla mot andra och samtidigt upptäcka Stötens fjäll.

Webbappen har byggts i Mox. Den publika delen är optimerad för mobila enheter. Backend-delen, där frågor, svar och vinnare hanteras är optimerad för desktop/platta.

Beställare är SJP Event & Sales som ansvarar för Suzukis monter i Stöten.

Om du planerar en fjällvistelse i Stöten rekommenderar vi varmt att prova Suzuki kodjakten och tävla om fina priser.

www.suzukikodjakten.se är adressen

Den här bloggposten innehåller följande
Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.