Nya virtual.se

Idag är det premiär för nya www.virtual.se som gjorts om från grunden och nu med WordPress som plattform. Det är ett gediget arbete som genomförts tillsammans med vår kund. Allt från grafisk profil, innehållspresentation och teknik har gåtts igenom.

Resultatet är en snygg, tilltalande och dynamisk webbplats som tilltalar Virtuals målgrupp och besökare.

Den här bloggposten innehåller följande
WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.