minlunchguide.se

På uppdrag av NTM, som är en av Sveriges största koncerner för lokal media, har vi utvecklat lunchmenytjänsten – www.minlunchguide.se.

Både backend-systemet och publika webbplatsen använder Mox som plattform. Själva backend-delen är uppdelad i olika nivåer beroende på behörighetsgrupp.

NTMs administratörer kan enkelt hantera nya orter och restauranger. Restaurangerna kan själva smidigt uppdatera sin meny, lägga in dagar som är stängda och så vidare.

Som komplement till webbplatsen rullar NTMs olika tidningar och lokala nyhetssidor ut annonser med marknadsföring av tjänsten. MinLunchguide.se underlättar försäljningen av luncher för restaurangbranschen och gör att ett svårt lunchval blir bra mycket enklare i och med den fina överblicken man får på webbplatsen.

Vi är oerhört stolta över slutprodukten och det fina samarbete vi haft med NTM under utvecklingen.

Besök www.minlunchguide.se redan idag och känn hungern komma krypande.

Hela lösningen hostas i Mindbite Cloud.

Den här bloggposten innehåller följande
Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.