granzow

granzow.se – WordPress och WooCommerce

Vi avslutade juni med en stor lansering – nya www.granzow. se såg dagens ljus. Granzow är en av våra äldsta kunder och har kört SiteFactory CMS sedan 2005. Vi har diskuterat ett plattformsbyte en tid och då även passa på att slå ihop deras webbplats med deras externa webbshop och få allt integrerat i en plattform. Valet föll på WordPress och WooCommerce för e-handeln.

Vi har framgångsrikt och i ett svep både fräschat upp designen och lyft deras tekniska lösningar och nu är webbplatsen helt komplett. Ur ett hanterings- och sökmotoroptimeringsperspektiv är det väldigt bra att samla allt under samma domän och lösning.

Projektet i korthet

  • Uppdaterad formgivning och design.
  • Nya sidtyper för produkter, begagnat och personal.
  • Enkel bildhantering för startsidan.
  • Integrerat bloggen/nyheter på ett snyggt sätt.
  • Byggt upp en komplett e-handel i WooCommerce och integrerat Nets Easy för betalningar.
  • Migrerat den gamla webbplatsens innehåll till den nya.
  • Migrerat den gamla webbbshopen till den nya plattformen.

Både vi och Granzow är mycket nöjda med slutresultatet och nu väntar en uppgradering av Granzow Norge, men det får bli efter semestern ☀️

Den här bloggposten innehåller följande
E-handel

E-handel är ett naturligt steg att ta om man exempelvis har en fysisk butik där man vill utöka sina möjligheter till försäljning, eller om man vill starta en renodlad webbshop.
Läs mer om e-handel här

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.