vimmerby-com

vimmerby.com nylanserad

Andelen webbplatser som vi konverterar från SiteFactory CMS till WordPress ökar hela tiden. Senaste i raden är nya www.vimmerby.com som såg dagens ljus nu i början av november.

Webbplatsen är ombyggd helt från grunden och har förutom teknikbytet också designats om helt och hållet – allt för att matcha deras nya grafiska profil och uttryck.

Ett extremt roligt projekt som också bjudit på ett antal utmaningar, framförallt det faktum att webbplatsen är väldigt innehållsrik och dessutom ska fungera felfritt på tre språk.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Picture of Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.