mockuper-15

Årets sista WordPress-lansering

Precis innan julledigheten lanserade vi årets sista WordPress. Den här gången till sälj- och eventbolaget SJP Event & Sales.

Webbplatsen bygger som sagt på WordPress och presenterar SJP Event & Sales olika affärsområden på ett bra och överskådligt sätt. Just affärsområdena är dynamiskt uppbyggda för att underlätta snabb uppdatering och möjlighet för kunden att själv tända och släcka olika delar, allt utifrån behov. Bloggen har även integrerats i affärsområdena så att man enkelt blogga och marknadsföra specifika delar på webbplatsen.

Webbplatsen hostas på Mindbite Cloud.

Besök www.simonpromotion.se idag och titta in på deras utbud av tjänster och aktiviteter.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.