lansenomsorg

lansenomsorg.se i ny skepnad

Vi avslutade 2020 med att lansera en ny webbplats till en kund och 2021 börjar på samma sätt. I måndags lanserade vi nämligen Lansen Omsorgs nya webbplats. Deras befintliga lösning togs fram 2014 och nu var det dags att modernisera och byta plattform till WordPress.

Den nya webbplatsen är optimerad utifrån de erfarenheter som byggts upp genom åren. Förutom en snygg paketering och tydlig navigering finns det nu även direktlänkar för de olika målgrupperna som sidan vänder sig till. Det tillsammans med anpassade sidor för de olika boendena och en väl utbyggd blogg skapar goda förutsättningar för att hålla brukare, anhöriga, kunder och presumtiva kunder bra uppdaterade.

Så här säger Marcus på Lansen Omsorg om projektet.

Jag tycker att hela processen gått mycket smidigt. Allt från framtagning av design till flytt av innehåll och driftsättning.

Marcus Hamlin, vd på Lansen Omsorg

Vi på Mindbite är otroligt nöjda över produktionen och att vi fått förnyat förtroende att leverera webbplatsen.

Besök www.lansenomsorg.se och titta in på resultatet.

Webbplatsen hostas i Mindbite Cloud.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Picture of Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.