sms-rm

SMS-tjänst till RM Fönster

I dessa corona-tider är snabb kommunikation och informationsspridning viktig för dom flesta verksamheterna. Det är något som kan vara en utmaning när man jobbar hemifrån, i olika skift eller utspridda på en stor arbetsplats.

Nu i början på veckan expressutvecklade och levererade vi en sms-tjänst till RM Fönster som ska användas för att snabbt få ut information till personalen. SMS-tjänsten är inbyggd i deras intranät som vi under 2020 moderniserade och lyfte från en äldre plattform (Dirigo) till vår moderna open source-lösning Mox. Nu kan man enkelt skicka ut sms till olika grupper och arbetslag – allt synkat mot användarregistret i systemet.

Under 2020 och även inledningen på 2021 har vi sett många projekt av den här typen – nya behov utifrån pandemin som behöver utvecklas och lanseras inom kort tid. Då är det tur att vi har skickliga utvecklare och ett flexibelt förhållningssätt.

Den här bloggposten innehåller följande
API/Integration

API och integrationer är en lika naturlig del av vår vardag som att utveckla webbplatser och webbaserade system i våra olika plattformar. Inte sällan behöver vi även integrera andra system och då normalt sett via API:er, avläsningar eller annan datainhämtning.
Läs mer om API/integration här

Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.