mockuper-20

Ny webbplats till Vimmerbys riviera ☀️

Idag lanserade vi en helt ny webbplats till Vimmerby Camping, Vimmerbys riviera.

Webbplatsen bygger på WordPress med ett antal egna sidtyper för att underlätta hanteringen och undvika att man behöver uppdatera på mer än ett ställe. Hela webbplatsen är dessutom trespråkig så förutom de svenska besökarna hittar även de engelska- och tysktalande rätt.

Uppbyggnaden av webbplatsen har gjorts i tätt samarbete med ägarna Hampus och Elisabeth och både vi och dom är grymt nöjda över resultatet.

Det har varit ett roligt projekt att utveckla både kring tekniken och uppbyggnaden. Det är också kul att Vimmerby Camping väljer att satsa nu i dessa tider – förhoppningsvis bidrar vårt arbete till ökad beläggning och en fin säsong

Robin Månsson, ansvarig utvecklare

Så ta en titt på www.vimmerbycamping.se nu inspireras av deras fina boendemiljöer och attraktiva lägen.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.