mockuper-23

Helt ny webbplats till Veg Tech lanserad

Igår var det dags för lansering här på Mindbite igen.

Nya www.vegtech.se lanserades efter några månaders arbete. Veg Tech är en av våra äldre kunder och började använda SiteFactory CMS redan 2008. Dom har hängt med i versionerna och även gjort ett antal uppdateringar både på funktions- och designsidan genom åren.

Under 2019 och 2020 började vi diskutera en eventuell övergång till WordPress. Efter en större genomlysning och förstudie tillsammans med Veg Tech var vi redo att sätta igång arbetet.

Den designmässiga och tekniska delen av projektet var klar i somras och därefter har ett stort arbete lagts ned av framförallt deras kommunikatör Ulrica Carlberg som hanterat allt från strukturen till innehållet på webbplatsen. För inte nog med att ett plattformsbyte har genomförts, över 250 sidor har byggts om, anpassats och uppdaterats. Så det är ett gediget arbete som lagts ned.

Under hösten har vi jobbat fram vår nya hemsida tillsammans och det landade i ny layout och struktur på utsidan och ett nytt lättanvänt verktyg, WordPress på insidan. Vi har tillsammans löst klurigheter på vägen och känner oss nöjda och glada över resultatet. Vi ser framemot att utveckla sidan vidare med nya funktioner och språk för att inspirera och ge kunskap vad våra växtsystem kan göra för framtidens gröna städer. Stort tack till alla inblandade.

Ulrica Carlberg, kommunikatör och projektledare för nya webbplatsen på Veg Tech

Resultatet är en fräsch, lättnavigerad och omfattande webbplats. Tack vare specialutvecklade posttyper för bland annat inspiration, arter, produkter och system är det enkelt att hantera och hålla uppdaterat.

Vår långa erfarenhet och vårt tekniska kunnande kring WordPress har kommit väl till pass i detta stora och bitvis komplexa projekt. Det har varit riktigt roligt att få konvertera en så pass stor webbplats med en så engagerad och insatt kund.

Robin Månsson, ansvarig utvecklare

Webbplatsen hostas i Mindbite Cloud.

Besök www.vegtech.se idag och inspireras av deras fina produkter och lösningar

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.