mockuper-24

WordPress till USA

Vi inleder februari med en glad nyhet – vi har precis lanserat vår första WordPress till USA. Det är företaget eSquared Lighting Design som valt att gå till oss när de behövde uppdatera sin tekniska plattform. De körde sedan tidigare WordPress men behövde modernisera och uppdatera och då föll valet på oss.

Relationen med företaget byggde Robin hos oss upp i samband med att han deltog på utvecklarkonferensen Microsoft Build och samtidigt passade på att besöka och jobba ifrån Los Angeles under ett par veckor får några år sedan. Helt klart gjorde han ett gott intryck i och med att vi nu precis innan jul fick den här roliga förfrågan.

eSquared Lightning Design ljussätter olika typer av miljöer – företag, hem, restauranger och utomhus. Deras utgångsläge med det kaliforniska solskenet som bas är såklart en klar fördel, framförallt i jämförelse med vårt vintermörker här. Gå gärna in på deras portfolio och inspireras av deras projekt.

Webbplatsen är hostad i USA för snabbast möjliga responstid. Även om vi alltid förordar Mindbite Cloud så behövde vi i detta fall ta hänsyn till att deras marknad är USA och att en snabb responstid där är prioritet.

Den här bloggposten innehåller följande
WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.