Två datorer

Effektiv ärendehantering

En effektiv och lättjobbad ärendehantering är viktig när man säljer produkter och framförallt om man riktar sig mot konsumentmarknaden. Invest Living Scandinavia AB säljer värmepumpar för både värme och kyla till framförallt Sverige och Danmark.

Redan 2015 utvecklade vi första versionen av deras helt digitaliserade ärendehantering och nu under vintern har vi uppdaterat den med utökade möjligheter för ännu tydligare inrapportering beroende på om du är slutkund eller installatör.

Vi har även kompletterat med en helt ny publik registrering för deras nya varumärke Vind Scandinavia som säljs via återförsäljare i Danmark.

Alla ärenden landar i en gemensam administration för bra överblick. Ärendena är tydligt uppdelat beroende på vilken ingång man tagit. Det skapar en bra och tydlig struktur för Invest Livings Scandinavias personal och vidare hantering.

Tack vare den effektiva ärendehanteringen kan alla enkelt och snabbt läsa in sig på ett ärende och återkomma med korrekt information.

Har du också behov av något liknande? Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion.

Den här bloggposten innehåller följande
Systemutveckling

Systemutvecklingen har alltid varit ett stort område hos oss. Utifrån kundens behov anpassar vi vilken plattform som gör jobbet bäst i respektive projekt.
Läs mer om systemutveckling här

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Picture of Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.