mockuper-33

Smidig tidrapportering i Mox

I slutet av mars lanserade vi ytterligare ett system under vår open source-plattform Mox. Den här gången ett tidrapporteringssystem till Strandbergs Snickeri. Deras tidigare version byggde på äldre teknik och i samband med att vår samarbetspartner Fluid lyfte webbplatsen fick vi frågan om vi kunde hjälpa dom med systemutvecklingen.

Resultatet är en hypermodern, lättjobbad, flexibel och snygg tidsredovisning med goda möjligheter att utvecklas vidare i framtiden. Systemet är helt responsivt och fungerar lika bra på dator, platta eller mobil. Strandbergs Snickeri sköter själva enkelt hanteringen av sina användare och vilka behörigheter de ska ha.

Via den inbyggda rapportgeneratorn kan dom med ett klick ta ut detaljerad eller sammanställd rapport per order som sedan används som underlag vid fakturering och uppföljning.

Tack vare smart uppbyggd hantering av stopptider behöver man inte tänka på att stämpla ut eller in innan eller efter en rast. Det sköter systemet automatiskt.

Både deras nya webbplats och systemet hostas i Mindbite Cloud.

Några bilder från systemet

Den här bloggposten innehåller följande
Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.