mockuper (1)

blomstertorget.se i ny form med senaste tekniken

I april släppte vi tillsammans med vår samarbetspartner Öst Media nya blomstertorget.se. En helt ny webbplats byggd på WordPress, med WooCommerce samt smidig produkthantering med hjälp av Mox. Ett fullskaligt projekt där hela Mindbite varit involverad i olika delar av processen.

I korthet har vi utför följande:

  • Bytt ut deras gamla webbplats mot en ny WordPress med uppdaterad design och funktion.
  • Byggt upp en fullskalig webbshop med WooCommerce
  • Integrerat vår systemplattform Mox som används för att smidigt massbearbeta och importera stora batcher av produkter
  • Byggt upp en smidigt företagsservice där återkommande företagskunder enkelt kan lägga specialbeställningar på olika arrangemang och produkter. Exemepelvis städfirmor som hälsar nya kunder välkomna med en fin bukett.

Det har varit ett roligt och spännande projekt att få utveckla och leverera till ett av Sveriges största Garden Center.

Besök www.blomstertorget.se för att hitta inspiration till dina egna projekt och planteringar.

Den här bloggposten innehåller följande
API/Integration

API och integrationer är en lika naturlig del av vår vardag som att utveckla webbplatser och webbaserade system i våra olika plattformar. Inte sällan behöver vi även integrera andra system och då normalt sett via API:er, avläsningar eller annan datainhämtning.
Läs mer om API/integration här

E-handel

E-handel är ett naturligt steg att ta om man exempelvis har en fysisk butik där man vill utöka sina möjligheter till försäljning, eller om man vill starta en renodlad webbshop.
Läs mer om e-handel här

Mox

Mox är vår open source-plattform som vi använder för system och publika lösningar som kräver mer komplex programmering. Mox är en effektiv, modern och robust plattform och fungerar lika bra till små snabba system som till storskaliga affärssystem.

UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

WordPress

WordPress är vår primära plattform för att ta fram nya webbplatser oavsett storlek. Skalbarheten, snabbheten och den tekniska utvecklingen är svårslagen.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.