mindbite-cloud-logo_färg-med-tagline

Drift och support av Hultsfreds kommun

I mitten på maj vann vi en prestigefylld upphandling till Hultsfreds kommun – drift, SLA och support för deras webbplatser. Både vi och Hultsfreds IT-avdelning är effektiva och ivriga att få allt klart och sedan förra veckan hostar nu Mindbite Cloud merparten Hultsfreds kommuns webbplatser.

Första migreringen till oss var själva hultsfred.se som såklart är den mest kritiska. Därefter har det rullat på bra och nu körs alla migrerade webbplatser på en dedikerad server som vi satt upp, driftar och supportar. Vi har även ett antal SLA-avtal tillsammans med generell WordPress-kontroll inbakade i vår lösning, allt för att skapa en bekymmersfri tillvaro för vår kund.

Det är väldigt roligt att Hultsfreds kommun och deras IT-avdelning valt oss som leverantör för alla deras webbhosting. Vi erbjuder en trygg, stabil och modern plattform i Mindbite Cloud, som dessutom drivs 100% fossilfritt. Så vi är ett utmärkt val utifrån alla aspekter. Att allt förvaras inom Sveriges gränser är såklart ytterligare en bonus ur både access- och personuppgiftsaspekten.

Robin Månsson, ansvarig för Mindbite Cloud och arbetet med Hultsfreds kommun

Förutom hultsfred.se hostar vi nu bland annat:

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite Cloud

UCS Mindbite Cloud erbjuder stabil hosting i såväl delade miljöer som på egna virtuella eller fysiska servrar. Vi hjälper dig med den lösning som passar bäst utifrån dina behov.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.