bild -20220705-092501-ab0007e3

Storbildsfabriken – leveransportal

I en ursnygg lokal med orangea stolar och högt i tak uppehåller sig Storbildsfabriken. Ett företag som levererar smart synlighet genom tryck och digital kommunikation. Vi har hjälpt Storbildsfabriken att effektivisera sin arbetsprocess med hjälp av en leveransportal. Med denna leveransportal kan företaget skicka över specifikationer och underlag på arbete som behöver utföras, till sina underentreprenörer. När sedan arbetet är genomfört och fakturering kan göras, klarmarkerar underentreprenören i verktyget. För att fakturering och uppföljning per beställt projekt ska bli så smidig som möjlig, är portalen såklart integrerad med företagets redan existerande system.

Vi på UCS Mindbite har kompetensen och verktygen för att underlätta i processer som hjälper ditt företag att bli så konkurrenskraftig som möjligt. Ta kontakt med oss så finner vi lösningar som passar era behov!

Storbildsfabriken - leveransportal
Den här bloggposten innehåller följande
Systemutveckling

Systemutvecklingen har alltid varit ett stort område hos oss. Utifrån kundens behov anpassar vi vilken plattform som gör jobbet bäst i respektive projekt.
Läs mer om systemutveckling här

UCS Mindbite AB

UCS Mindbite digitaliserar din tanke. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Tobias Wester
Tobias är vd för UCS Mindbite och har en gedigen bakgrund i ledande roller på flera IT-bolag.