prodenta cloud

Accesia och Prodenta cloud

Företaget som fokuserar på effektiv djurtandvård. De är dedikerade till alla aspekter för en tandvård som ska vara etisk, ergonomisk och hygienisk. De vill helt enkelt vara bäst på djurtandvård, och enkom djurtandvård. För att hjälpa Accesia att uppnå detta skapade vi Prodenta cloud, vilket är ett journalsystem som skall underlätta processen med hjälp av funktioner och arbetsmetoder.

I Prodenta cloud används ett unikt och interaktivt gränssnitt där funktionen att journalföra patienter kan göras på ett modernt och tidsbesparande sätt. Journaler ska enligt Patientdatalagen 2008:335, vara skrivna på ett sätt som är av god kvalitet, patientsäkerhet samt främjar kostnadseffektivitet. Och med hjälp av Prodenta cloud kan Accesia tillhandahålla detta.

Journalsystemet erbjuder dessutom:
– Exportmöjlighet i PDF-format
– Säker lagring då all data auto-sparas
– En modul för katt, och en modul för hund
– Användarvänlighet då möjligheten att välja språk finns
– Sammankoppling till röntgenprogram vilket medför att det både går att ta, och se röntgenbilder i samband med journalskrivningen
– Medicinskt klassad touchskärm

Den här bloggposten innehåller följande
Systemutveckling

Systemutvecklingen har alltid varit ett stort område hos oss. Utifrån kundens behov anpassar vi vilken plattform som gör jobbet bäst i respektive projekt.
Läs mer om systemutveckling här

UCS Mindbite AB

UCS Mindbite digitaliserar din tanke. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Tobias Wester
Tobias är vd för UCS Mindbite och har en gedigen bakgrund i ledande roller på flera IT-bolag.