kod

Vad vi gör – Laravel

Visst är det dumt att lägga ner tid och arbete på ineffektiva arbetssätt och system? Det finns vägar att ta för att undvika detta. En sådan väg kallas Laravel. Ringer det inga klockor? Låt oss berätta mer…

Vad är Laravel och när använder vi det?
Kort förklarat är det ett flexibelt ramverk, med en elegant syntax, för webbspråket PHP. Laravel har öppen källkod och används för att kunna erbjuda anpassade webbapplikationer. Således blir lösningarna därför skräddarsydda. Här kan vi också utveckla applikationer och system på ett effektivt, och säkert sätt. Dessutom ges möjligheter att ständigt vidareutveckla med nya funktioner och detaljer. Till skillnad från WordPress, som mer används för hemsidor, är Laravel anpassad för system, applikationer och i digitalisering av arbetssätt.

För just arbetssätt och funktioner som går att digitaliseras, bör med fördel bli digitaliserade för en lönsam och smidigare arbetsprocess. Vi på UCS Mindbite är specialiserade inom Laravel och hjälper din verksamhet att bli säkrare, effektivare och bättre genom skräddarsydda lösningar.

Med vår expertis i PHPs främsta ramverk kan vi hjälpa dig.
När vi fann en anpassad lösning på Accesias behov var det via Laravel, läs mer om det här. Detta och många andra projekt i historiken, styrker vår tro på att vi kan digitalisera din tanke.
Är ditt företag i behov av en webbapplikation? Eller önskas mer info om vad vi kan göra för er? Kontakta oss!

laravel
Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite AB

UCS Mindbite digitaliserar din tanke. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Tobias Wester
Tobias är vd för UCS Mindbite och har en gedigen bakgrund i ledande roller på flera IT-bolag.