DSC_1003 edit (1)

Personporträtt: Tobias Wester, VD

En dag då värmen lämnar svettpärlor på huden, och solen står som högst på himlen. Då rullar Tobias troligtvis in till Teknikringen 4a på sin motorcykel. Hög fart är något han tycker om både i yrkeslivet och privat. Samtidigt som en avkopplad sommarkväll vid utegrillen aldrig kommer olägligt.

Tobias är en man med många järn i elden. I yrkeslivet leder han UCS Mindbite i sin roll som VD och har som strategi att sätta laget framför jaget. Med en inkluderande ledarstil, där varje medarbetares potential får komma till sin rätt, coachar han mot tillväxt och utveckling. Det engagerade drivet har följt med honom sedan långt tillbaka, och med kommer en gedigen pott av erfarenheter och meriter. Här närmast var Tobias verksam i ett internationellt bolag där han skapat sig ett stort, globalt kontaktnät. Varest han befann sig i olika ledande roller under ett spann på 15 år.

Utöver att vara VD för UCS Mindbite finns självklart mycket mer att lära om mannen med det glada humöret och positiva inställning. Med sin familj bor han i den lilla orten Grebo strax utanför Linköping. Det är alltså därifrån han åker, möjligtvis på sin motorcykel, varje morgon till kontoret i stan. Tobias värdesätter resor och motion. Men kanske är det musiken som ger honom motivationen, och energin, att fokusera på ett arbete där ingen dag är den andra lik. Dessutom i en bransch som är i ständig utveckling, precis som oss människor.

Fun fact: Tobias har under sommaren varit ute på en turné med sitt band där han spelar bas.

Den här bloggposten innehåller följande
UCS Mindbite AB

UCS Mindbite digitaliserar din tanke. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Tobias Wester
Tobias är vd för UCS Mindbite och har en gedigen bakgrund i ledande roller på flera IT-bolag.