Erbjudande

Det här gör vi

Vi har länge utvecklat webblösningar i världsklass åt våra kunder, redan innan det egentligen fanns en bransch. Vi sätter kundens behov i fokus och tar oss an problemen och önskemålen med skräddarsydda lösningar.

Allt börjar med en analys, oavsett om det är en ny webbplats eller ett mer avancerat webbaserat system som ska tas fram. I analysfasen bestämmer vi vilken plattform som kommer att passa bäst utifrån förutsättningarna för projektet. Vi jobbar uteslutande i open source-plattformar vilket skapar en stor trygghet för våra kunder. Man ska aldrig känna sig inlåst i teknik från oss.

Systemutveckling

Vi är experter på att analysera processer och omvandla ineffektivt arbetssätt till systematiska och effektiva moduler.

Vår breda kompetens innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda, digitala lösningar anpassade efter de behov som finns. Vi har lång erfarenhet och expertis inom områden som effektiviserar, förenklar och snabbar på digitaliseringen för hela bolaget.

Med webbapplikationer, system som samspelar och andra processer löser vi era önskemål. Vi ser till att din verksamhet utvecklas i rätt riktning och erbjuder unika lösningarna för att uppfylla den vision ditt företag har.

Webbplatser

Vi har en bred kunskap inom framtagning av webbplatser och är hela tiden nyfikna och pålästa på nya funktioner och trender för att din webbplats ska kännas attraktiv och väcka ett intresse hos besökaren.

Webbplatsen har en central roll i din digitala marknadsföring och fungerar som ett skyltfönster ut mot kunder och besökare. Webbplatsens mål och vision varierar. Dels kan den fungera som en informations-site där huvudmålet är att nå ut med information till besökaren. Det kan också vara en av företagets försäljningskanal så att kunden kan beställa offert eller produkt direkt på webbplatsen.

API/Integration

Genom att bygga ihop lösningar med hjälp av API:er eller andra integrationer kan man få ut mycket mer av en lösning. Ett API (application programming interface) är en specifikation på hur andra system kan använda och kommunicera med en specifikt programvara. För dig som kund innebär det ett strukturerat sätt kan utbyta information mellan olika system så att man reducerar behovet av dubbelarbete och dubbla inmatningar.

E-handel

E-handel är ett naturligt steg att ta om man exempelvis har en fysisk butik där man vill utöka sina möjligheter till försäljning, eller om man vill starta en renodlad webbshop. Vi hjälper organisationer att komma igång med allt i från analys, genomförande och lansering av sin e-handelslösningen. Vi har integrerat betallösningar såsom Klarna Checkout, Nets Easy, Stripe och Paypal. Vi jobbar normalt med WordPress som grund och WooCommerce som e-handelsplattform.

Produkter

Vi erbjuder flera produkter;

IntraRäddningstjänst är ett webbaserat verktyg som utformats i nära samarbete tillsammans med räddningstjänsterna i Kalmar län. Den hjälper till att på ett enkelt sätt samordna och kommunicera med er personal oberoende om de är hel- eller deltidsanställa.

Invent är ett system för kyrkogårds- och fastighets­förvaltning
Centralisera viktig information. Utför riskbedömningar. Skapa rutiner och få påminnelser för rondering/service/underhåll. Hantera felanmälningar och reparationer. Skapa projekt/arbetsorder med deadlines och påminnelser. Budget, rapporter, inventarielista och säkerhetsdatablad. Med mera!

Hosting

Hosting i vårt eget moln, UCS Mindbite Cloud

Vi driftar alla våra lösningar i vårt eget moln. Ett moln placerat på västkusten, närmare bestämt hos vår partner GleSYS i Falkenberg.