Erbjudande

Det här gör vi

Vi har länge utvecklat webblösningar i världsklass åt våra kunder, redan innan det egentligen fanns en bransch. Vi sätter kundens behov i fokus och tar oss an problemen och önskemålen med skräddarsydda lösningar.

Allt börjar med en analys, oavsett om det är en ny webbplats eller ett mer avancerat webbaserat system som ska tas fram. I analysfasen bestämmer vi vilken plattform som kommer att passa bäst utifrån förutsättningarna för projektet. Vi jobbar uteslutande i open source-plattformar vilket skapar en stor trygghet för våra kunder. Man ska aldrig känna sig inlåst i teknik från oss.

Systemutveckling

Vi är experter på att analysera processer och omvandla ineffektivt arbetssätt till systematiska och effektiva moduler.

Vår breda kompetens innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda, digitala lösningar anpassade efter de behov som finns. Vi har lång erfarenhet och expertis inom områden som effektiviserar, förenklar och snabbar på digitaliseringen för hela bolaget.

Med webbapplikationer, system som samspelar och andra processer löser vi era önskemål. Vi ser till att din verksamhet utvecklas i rätt riktning och erbjuder unika lösningarna för att uppfylla den vision ditt företag har.

IntraRäddningstjänst

IntraRäddningstjänst är en produkt och ett varumärke som togs fram i nära samarbete med räddningstjänsterna i Kalmar län. Sedan starten har produkten fortsatt utvecklats med nya funktioner och anpassningar.

Intraräddningstjänst är helt uppbyggd och anpassad för räddningstjänsten. Det webbaserade systemet är byggt från grunden av oss på UCS Mindbite. Systemet fungerar som ett verktyg för att enkelt samordna och kommunicera med personal. Helt enkelt en funktion som ger en möjlighet att hålla bättre koll på verksamheten och skapar ett effektivare arbetssätt

Webbplatser

Vi har en bred kunskap inom framtagning av webbplatser och är hela tiden nyfikna och pålästa på nya funktioner och trender för att din webbplats ska kännas attraktiv och väcka ett intresse hos besökaren.

Webbplatsen har en central roll i din digitala marknadsföring och fungerar som ett skyltfönster ut mot kunder och besökare. Webbplatsens mål och vision varierar. Dels kan den fungera som en informations-site där huvudmålet är att nå ut med information till besökaren. Det kan också vara en av företagets försäljningskanal så att kunden kan beställa offert eller produkt direkt på webbplatsen.

E-handel

E-handel är ett naturligt steg att ta om man exempelvis har en fysisk butik där man vill utöka sina möjligheter till försäljning, eller om man vill starta en renodlad webbshop. Vi hjälper organisationer att komma igång med allt i från analys, genomförande och lansering av sin e-handelslösningen. Vi har integrerat betallösningar såsom Klarna Checkout, Nets Easy, Stripe och Paypal. Vi jobbar normalt med WordPress som grund och WooCommerce som e-handelsplattform.

API/Integration

Genom att bygga ihop lösningar med hjälp av API:er eller andra integrationer kan man få ut mycket mer av en lösning. Ett API (application programming interface) är en specifikation på hur andra system kan använda och kommunicera med en specifikt programvara. För dig som kund innebär det ett strukturerat sätt kan utbyta information mellan olika system så att man reducerar behovet av dubbelarbete och dubbla inmatningar.

Hosting

Hosting i vårt eget moln, UCS Mindbite Cloud

Vi driftar alla våra lösningar i vårt eget moln. Ett moln placerat på västkusten, närmare bestämt hos vår partner GleSYS i Falkenberg.