Systemutveckling

Webbapplikationer

Från idé till färdig applikation, eller modernisera ett äldre system.

För att nå sina visioner och mål underlättar det om vägen dit är så optimerad som möjligt. Därför finns vi för att hjälpa dig och ditt företag att effektivisera webblösningar för ökad funktionalitet. Det är ofta förekommande att företag vill öka användarvänligheten genom att digitalisera en produkt eller tjänst. Men de vet inte var de ska börja. Vi producerar webbapplikationer för att lösa de specifika problem som uppstår, detta ger möjlighet till tydligare målgruppsanpassning. På så vis slipper du också installera applikationen direkt på den enhet som programmet körs på.

Vi utvecklar och förvaltar lösningar efter dina behov som gör det enkelt för dig och dina kunder att använda.

Applikationsutveckling

När du behöver en mobilapp -applikationer till alla enheter

Det ska vara enkelt att sköta ditt företag, även de saker som behöver göras snabbt för att slutföras. Mobilapplikationer förenklar tidskrävande arbete och minskar avståndet mellan parter.

Idag används applikationer till nästan allt vi gör, både i vardag i arbetet. Många företag använder sig av appar för att förenkla företagens vardagliga uppgifter. Dem ger möjlighet att kommunicera, planera, organisera, redigera dokument med kollegorna oavsett var de befinner sig fysiskt.

Det är förstås viktigt att utveckla med användaren i fokus, vi skräddarsyr och gör det avancerade enkelt. Vi har utvecklat applikationer inom flera områden från idé till förvaltning.

Vi tar ett helhetsansvar och har lyhörda specialister inom utveckling.

Excel -> System

Välj rätt verktyg för din specifika uppgift.

Excel är ett fantastiskt verktyg, ingen tvekan om saken. Möjligheterna är enorma! Med 16 384 kolumner och 1 048 576 rader finns det 17 miljarder fält att skriva i per blad tycks möjligheterna vara oändliga. Nu ska det bli ordning på saker och ting!

Vi vet alla hur det här slutar…
Vi har hjälpt flera företag som, när affärerna börjat ta fart, vuxit ur sin excellösning. Vi har specialiserat oss på att hjälpa små och medelstora företag vars unika arbetssätt inte passar in i ett ”off the shelf”-system