Webbplats

Webbplatser

Vi är en IT-byrå med flera tusen lyckade projekt bakom oss.

Har du precis startat eget och vill nå ut till dina potentiella kunder? Eller ska du kanske bygga en mötesplats för medlemmarna i ditt förbund eller förening? Stort som smått har vi rätt lösning för att ditt projekt ska bli allt du hoppas på. Med en stabil grund i våra tekniska plattformar kan du lita på att vi levererar en modern och smakfull webbplats.

Vi har en bred kunskap inom framtagning av webbplatser och är hela tiden nyfikna och pålästa på nya funktioner och trender för att din webbplats ska kännas attraktiv och väcka ett intresse hos besökaren.

Webbplatsen har en central roll i din digitala marknadsföring och fungerar som ditt skyltfönster ut mot kunder och besökare. Webbplatsens mål och vision varierar. Dels kan den fungera som en informationssite där huvudmålet är att nå ut med information till besökaren. Det kan också vara en av företagets försäljningskanal så att kunden kan beställa offert eller produkt direkt på webbplatsen.

Oavsett mål har samtliga det gemensamma syftet – att nå ut med rätt information till rätt besökare. Vi på UCS Mindbite hjälper dig med att från grunden ta fram koncept och upplägg för att din webbplats ska vara anpassad för att nå din organisations mål.