Partners & Leverantörer

Microsoft

Vårt partnerskap med Microsoft går flera år tillbaka. Genom att vara partner får vi tillgång till fler verktyg, tjänster och support från Microsoft.

Vår primära utvecklingsmiljö är Microsoft Visual Studio. Det är den miljö vi alltid använt på UCS Mindbite.

All vår källkod lagras och versionhanteras i Azure DevOps, där vårt agila arbetssätt kan frodas, och vår kod lagras på ett säkert sätt.

Vi har använt Microsoft 365 sedan innan den lanserades för allmänheten, och med 100-tals installationer har vi bred erfarenhet inom dess tjänster.

GleSYS

GleSYS är vår Datacenter-leverantör.

Vårt moln ligger i deras moln. På svenska västkusten. Ett moln med utsikt. Vi har jobbat med GleSYS länge, där vi har huserat 10+ egna servrar hittills.

WordPress

39% av Internet kan inte ha fel.

Vi erbjuder webbplatser byggda i WordPress, och dessutom sedan 2018 även hosting av WordPress i vårt eget Moln;   Mindbite Cloud.

39% av världens alla webbplatser byggs med hjälp av WordPress. Det innebär att plattformen har en gigantisk community.

Google

Vi har kompetens inom flera av Googles tjänster, såsom Maps, Analytics, Search Console m.m.

Fortnox

Vi utvecklar integrationer mot affärssystemet Fortnox. Vi har stor erfarenhet av att integrera andra system mot Fortnox, såväl som hög kompetens inom Fortnox eget erbjudande.

Jeeves ERP

Vi har utvecklat integrationslösningar mot Jeeves ERP och Jeeves Service Builder.

Visma

Under åren som integrationspartner till Visma har utvecklat ett flertal skräddarsydda integrationer i olika delar av Visma SPCS.